Helene ♥ Safa

Helene ♥ Safa

Velkommen til vår bryllupsfeiring 24.juli 2021 på Toppen, Rodeløkkens Kolonihager

Vi gleder oss stort til å se dere alle!
Dette blir en veldig uformell feiring, hvor vi bare skal kose oss og ha det gøy sammen med dere. Ta på deg ditt fineste sommerantrekk og feir sammen med oss!

Verten for kvelden heter Linda og er en av Safas nærmeste venninner gjennom mange år. Linda er også grunnen til at vi var så heldige å få låne kolonihagen, da det er hennes familie som har hus i hagen. Tusen takk til Linda, Audun og Astrid , — vi gleder oss til å feire sammen med dere!

Siden vi ønsker en uformell setting, så vil vi minimere taler og bruke mer tid på feiring og kaker.

Plan for kvelden

16.00 Ankomst
17.00 Middag
19.00 Kaker
20.00 Fest

Lokalet og området utenfor lokalet er veldig stort, med både lekeplass og stor plen, som vi oppfordrer alle til å bruke. Vi skal spise inne, men kommer til å sette opp partytelt ute.

Siden det er uformelt, så er det bare å reise seg fra plassen sin og bevege seg fritt rundt på plenen og lekeplassen utenom måltidene. Det kommer til å være noen små barn på festen, noe vi begge ser veldig frem til.

Gaver

Fordi vi skal reise til utlandet etter sommeren ønsker vi oss i all hovedsak ikke fysiske gaver.

Hvis dere likevel skulle ønske å gi oss noe, så setter vi stor pris på bidrag til bryllupsreise. Kontonummer for det er: 6580 14 56361, eller VIPPS 943 23 559. 

Vi setter også pris på alle bidrag i form av kaker og desserter. Jo flere kaker, jo bedre 🍰😊

OBS

Det er mange som bor i hyttene rundt lokalet, så ta gjerne hensyn til de når dere forlater festen eller står ute.

COVID

Vi prøver så godt vi kan å forholde oss til alle regler om smittevern. Per nå har de fleste over 18 år fått minst første dose av vaksinen, og totalt blir vi rundt 50 personer fordelt på ulike bord. Vi oppfordrer likevel sterkt til å vaske hender godt, holde noe avstand og vi har håndsprit tilgjengelig. 

Veibeskrivelse

Rodeløkkens Kolonihager ligger på Rosenhoff, midt mellom Carl Berner og Sinsen. Inngangen til kolonihagen er på nordsiden av parken i Rosenhoffgata. Det er gateparkering og ingen anledning til å parkere inne på kolonihagen. Fra inngangen ligger lokalet rett frem og du kan skimte et mørkegrått litt større hus og en flaggstang. Har du noen spørsmål, så kan du sende de til Safa på tlf 943 23 559 🙂